Po rungtynių katalonų treneris Joanas Penarroya teigė, jog jo komandai pakenkė prasta gynyba iki pertraukos.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pergale. Pirmoje pusėje žaidėme minkštai gynyboje, varžovai pelnė daug lengvų taškų. Trečiajame kėlinyje mes pagerinome gynybą, žaidėme su energija – rungtyniavome taip kaip norime rungtyniauti gynybinėse situacijose.

„Lemiamame kėlinyje prametėme daug lengvų tritaškių, o Sylvainas Francisco sužaidė įspūdingai. Jis per ketvirtą kėlinį pelnė 15 taškų, tad lieka tik pasveikinti žalgiriečius“, – kalbėjo ispanas.

Treneris negailėjo gerų žodžių S. Francisco.

„Jis žudė mus savo puolimu. Prisimenu jį dar prieš dvejus metus, kuomet šis žaidė Manresoje. Jis ypatingas žaidėjas, galintis žaisti vienas prieš vieną, turi gebėjimą imtis iniciatyvos mačo pabaigose“, – teigė jis.

„Nėra lengva laimėti tokioje arenoje kaip ši. Mums norint čia laimėti, reikia žaisti geriau nei tai darėme šį vakarą“, – pridėjo strategas.

J. Penarroya teigia, jog katalonams dar reikia laiko.

„Mes turime naujų žaidėjų, reikia laiko susižaidimui. Mums reikia laiko suprasti, kokia tai lyga ir kaip čia yra sunku. Komanda buvo susikaupusi, žinojome kaip sunku žaisti prieš „Žalgirį“, – komentavo specialistas.

Pabaigoje ispanas kalbėjo apie Roko Jokubaičio išvykimą iš Barselonos.

„Tai buvo klubo sprendimas. Jokubaitis yra labai geras žaidėjas, bet dabar jis žaidžia kitoje komandoje, tad tai nėra mano atsakomybė“, – teigė J. Penarroya.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją