43 minutes ant parketo praleidęs 213 cm ūgio A. Drummondas po krepšiais darė viską, ką norėjo. Aukštaūgis pataikė 12 iš 17 dvitaškių, gynyboje sugriebė 18, o puolime – 11 kamuolių, tačiau visa tai liko tiek „Pacers“, tiek ankstesnių kartų NBA žvaigždžių šešėlyje.

Kam priklauso NBA atkovotų kamuolių rekordas? 1988-ųjų balandžio 4 dieną tuometinis Čikagos „Bulls“ aukštaūgis Charlesas Oakley dvikovoje su Klivlando „Cavaliers“ pelnė 26 taškus ir po lenta sugriebė net 35 kamuolius. Paradoksalu, kad „Bulls“, kaip ir šį sykį „Pistons“, tą kartą pralaimėjo.

Per visą NBA istoriją užfiksuota trylika atvejų, kai vienas žaidėjas per rungtynes sugriebia 30 ir daugiau kamuolių. Net 5 kartus tai padaryti pavyko legendiniam Dennisui Rodmanui (34, 32, 32, 31 ir 30), kuris tris sykius ribą peržengė vilkėdamas „Pistons“ ir du – San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius.

Taip pat į „trisdešimtukininkų“ gretas patenka Rony Sekaly (34), Charlesas Barkley (33), Kevinas Willisas (33 ir 31), Kevinas Love'as (31), Dikembe Mutombo (31), Andrew Bynumas (30) ir Michaelas Cage'as (30).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)