Apie tai antradienį rašo „Kauno diena“.

„Virgis buvo toks kupinas ryžto įveikti ligą, kad jo tikėjimą perėmėme ir mes“, - „Kauno dienai“ sakė Dovidavičių šeimos draugas. - Džiaugėmės, kai jam pagerėdavo, tai teikdavo daug vilties, bet paskutinės Virgio gyvenimo dienos buvo labai sunkios. Liga jo nepasigailėjo“.

„Jei nėra sveikatos, beveik nelieka kitų vertybių. Ypač tai suvoki su tuo susidūręs tiesiogiai“, - „Kauno dienos“ žurnalistui prieš pusmetį sakė V. Dovidavičius.

Kuriam laikui įveikęs onkologinę ligą vienas žinomiausių Lietuvos visų laikų arbitrų šių metų balandį teisėjavo šalies moterų krepšinio lygos (LMKL) finalo rungtynėms tarp Kauno „VIČI-Aisčių“ ir Vilniaus „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandų.

Šis sugrįžimas į aikštę tarytum simbolizavo laimėtą kovą su liga, tačiau likimas tarptautinės FIBA kategorijos arbitrui buvo negailestingas, - konstatuoja „Kauno diena“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)