Eurolygos čempionai Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai savo arenoje 84:89 (17:19, 20:27, 19:20, 28:23) neatsilaikė prieš Pirėjo „Olympiakos“ vyrus ir atsilieka serijoje iki trijų pergalių 0-1.

Nors ketvirto kėlinio pradžioje OLY persvara siekė 15 taškų, PAO sugebėjo atkurti intrigą ir priartėti iki vieno metimo atstumo – 84:87. Tiesa, tai ir buvo viskas, ką pavyko padaryti E. Atamano auklėtiniams.

Mačą PAO baigė be trenerio – turkas už dvi technines pražangas buvo išvytas iš aikštės paskutinėmis minutėmis.

Specialistas nenurimo ir po finalinio švilpuko – OAKA arenos koridoriuose keikė teisėjus, atsisakė eiti į spaudos konferenciją ir „Panathinaikos“ spaudos atstovui sakė, kad metas susisiekti su klubo savininku Dimitriu Giannokopoulu ir atsivežti teisėjus iš užsienio.

„Dabar aš suprantu, kodėl svarbiausiuose futbolo mačuose nedirba graikų teisėjai. Dabar tą puikiai suprantu. Prašau, eikite kalbėti su D. Giannakopoulu ir pakvieskite dirbti užsienio teisėjus. Jeigu tai, viskas yra sutarta. Viskas yra sutarta“, – niršo E. Atamanas.

Antrasis Graikijos grandų mūšis vyks penktadienį „Olympiakos“ arenoje.

PAO marškinėlius vilki Marius Grigonis, o OLY – Ignas Brazdeikis, kuris nėra registruotas lemiamoms sezono kovoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją