Lietuvos čempionai sostinėje 109:104 (35:30, 30:27, 29:18, 15:29) įveikė Jonavos „CBet“ ekipą.

Po trijų kėlinių komandas skyrė 19 taškų (94:75), tačiau lemiamame ketvirtyje vilniečiai leido savo varžovams gerokai priartėti.

„Ryto“ krepšininkai buvo taiklesni atakuodami iš dviejų taškų zonos – 68,3 prieš 52,7 proc., bet prasčiau metė baudos metimus – 69 prieš 80 proc. Komandos atkovojo po 40 atšokusių kamuolių.

Nugalėtojų gretose ryškiausias buvo 26 taškus surinkęs Jayvonas Gravesas, po 16 taškų sumetė Margiris Normantas ir Stevenas Enochas.

„CBet“ klubui buvo D. J. Brewtonas (10 rez. perd.) ir Koby McEwenas sukaupė po 20 taškų. Erikas Venskus pridėjo 17, o Bogdanas Bliznyukas – 13 taškų.

„Pralaimėtos rungtynės. Nesvarbu, koks rezultatas, – po rungtynių sakė „CBet“ vyriausiasis treneris Mantas Šernius. – Trečiame kėlinyje neprisitaikėme prie jų gynybos. Žinoma, mums šis kėlinys buvo itin naudingas. Treniruotėse tokio efekto neišgausime, todėl džiaugiuosi, kad žaidėme su „Rytu“. Pamatėme savo silpnesnes vietas, kurias taisysime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją