Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) debiutuosianti Kauno rajono „Omega-Tauras-LSU“ ekipa oficialiai paskelbė, kad 32-ejų gynėjas vilkės jos marškinėlius.

Praeityje 190 cm ūgio įžaidėjas penkis sezonus žaidė Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), o NKL pirmenybėse – dar aštuonis.

Praėjusiame sezone kaunietis vilkėjo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ marškinėlius ir buvo išrinktas į NKL reguliaraus sezono simbolinį penketą.

D. Domarkas yra Lietuvos profesionalių krepšininkų asociacijos (LPKA) vykdantysis direktorius, bet viešai pažadėjo palikti šį postą, jei taptų LKF generaliniu sekretoriumi.

Jį šiose pareigose mato pirmtakas Mindaugas Balčiūnas, šį mėnesį laimėjęs LKF prezidento rinkimus.

Komentuodamas sprendimą ir toliau žaisti NKL, D. Domarkas pripažino, kad gali sulaukti dviprasmiškų vertinimų.

„Suprantu, jog toks mano sprendimas sukels kalbų ir kreivų žvilgsnių mano pusėn, tačiau jaučiu atsakomybę prieš „Omegos“ komandą ir vadovybę, niekada nenoriu nuvilti manimi tikinčių žmonių“, – krepšininko citata socialiniame tinkle dalinosi Kauno rajono klubas.

Praėjusiame sezone D. Domarkas per 48 susitikimus vidutiniškai rinko po 11,9 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir 14,2 naudingumo balo.

„Omegą-Taurą-LSU“ treniruos Giedrius Kurtinaitis. NKL debiutantai anksčiau paskelbė apie sutartis su Robertu Subotkevičiumi, Robertu Keliačiumi, Tomu Galecku, Linu Krivicku, Simu Šliogeriu, Šarūnu Vasiliausku, Ignu Juškevičimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)