Apie tai praneša ispanų dienraštis „Mundo Deportivo“. 51-erių X. Pascualis šią vasarą tapo laisvu, kai pasibaigė sutartis su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa.

Katalonas norėtų sugrįžti į Eurolygą, o čia jį sugrąžinti nieko prieš būtų „Barcelona“, kurioje X. Pascualis jau dirbo vyriausiu treneriu 2008-2016 m.

„Mundo Deportivo“ prideda, kad didžiausia susitarimo kliūtis – trenerio finansiniai norai. Per sezoną į rankas jis tikisi uždirbti 2 mln. eurų, tačiau „Barcelonai“ gali padaryti nuolaidą ir sutikti dirbti už kiek mažesnę algą.

X. Pascualis nuo 2020 m. dirbo „Zenit“ ir net Rusijai pradėjus brutalų karą prieš Ukrainą, tęsė darbus teroristinėje valstybėje.

Su „Barcelona“ jis 2010 m. tapo Eurolygos čempionu, taip pat dvejus metus dirbo Atėnų „Panathinaikos“ klube.

Kitais kandidatais perimti „Barcos“ vairą laikomi Jaka Lakovičius, Sergio Scariolo ir Joanas Penarroya.

Šį sezoną katalonų klubas krito Eurolygos ketvirtfinalyje, nepasiekė Ispanijos čempionato finalo ir neiškovojo šalies taurės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją