Žurnalistas Evanas Sidery anonsuoja, jog aukštaūgis sukirto rankomis su katalonų klubu, tiesa, kontrakto trukmė nėra viešinama.

27-erių aukštaūgis visą karjerą rungtyniauja NBA lygoje, o 2020-2023 metų laikotarpiu atstovavo Sakramento „Kings“ bei buvo Domanto Sabonio komandos draugas.

Praėjusį sezoną 208 cm ūgio krepšininkas pradėjo Finikso „Suns“, o užbaigė Detroito „Pistons“ gretose.

Ch. Metu sužaidė 51-erias rungtynes ir per jas rinko po 6,5 taško ir 3,8 atkovoto kamuolio.

Katalonai oficialiai šiandien pranešė, jog pasirašė sutartį su praėjusį sezoną Eurolygoje debiutavusiu Justinu Andersonu. „Barcelona“ su krepšininku sukirto rankomis dėl vienerių metų sutarties.

J. Andersonas praėjusį sezoną pradėjo Lugo „Breogan“, kur tuo metu žaidė Matas Jogėla ir Martynas Sajus. Sezono eigoje amerikietis persikėlė į „Valencia“ ekipą ir debiutavo Eurolygoje.

Eurolygoje 198 cm ūgio krepšininkas per 19 žaidimo minučių rinko po 6,1 taško, 2,2 atkovoto kamuolio, 0,6 rezultatyvaus perdavimo bei 3,8 naudingumo balo.

Tuo metu Milano „Emporio Armani“ gretas papildė ilgametis Madrido „Real“ veteranas Fabienas Causeuras. Apie šį susitarimą pranešė ir pats klubas.

Abi pusės susitarė dėl kontrakto pagal formulę 1+1.

37-erių prancūzas paskutinius septynis sezonus atstovavo „Real“ ekipai, prieš tai šis dar rungtyniavo Bambergo ir Vitorijos klubuose.

Praėjusį sezoną Eurolygoje gynėjas vidutiniškai žaidė po 15 minučių ir rinko po 5,1 taško, 1,3 atkovoto kamuolio, 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei 4,5 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją