Italijos laikraštis „Le Prealpina“ antradienį paskelbė, kad į „Wolves“ atakų organizatorių dėmesį atkreipė Italijoje rungtyniaujanti Trento „Dolomiti Energia“.

Persikeldamas į Trento klubą amerikietis galimybių neprarastų – žaistų labai panašiame lygyje, kadangi „Dolomiti Energia“ taip pat žais Europos taurės turnyre.

A. Caveris Europoje debiutavo praeitais metais, kai prisijungė į tuo metu Alytuje rungtyniaujančią komandą. Įžaidėjas savo jėgas yra išbandęs ir NBA lygoje – rungtyniavo Memfio „Grizzlies“ bei Indianos „Pacers“ gretose.

26-erių metų įžadiėjas Lietuvos krepšinio lygoje rinko po 17 taškų, 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,9 kamuolio per 29 minutes veiksmo.

Trento „Dolomiti Energia“ praėjusiame sezone Italijoje finišavo šešta. Komanda nužygiavo iki ketvirtfinalio, kur 1:3 nusileido Tortonos „Derthona Basket“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją