Tapti naujuoju vadovu pretenduoja dabartinis LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas ir ilgametis šalies rinktinės kapitonas Robertas Javtokas.

Už vieną arba kitą kandidatą savo balsą atiduoti galės 150 balsavimo teisę turinčių LKF narių.

Tiek M. Balčiūnas, tiek R. Javtokas jau yra paviešinę ir pristatę savo komandas.

Mindaugas kaip savo įpėdinį, kuris perimtų LKF generalinio sekretoriaus postą, įvardijo Lietuvos profesionalių krepšininkų asociacija (LPKA) vykdantįjį direktorių, teisininką Dominyką Domarką.

„Noriu argumentuoti, kad LKF veikloje ypač reikia teisinių žinių, reikia žinoti pačią struktūrą, kaip veikia sistema, reikia pažinoti žmones, pačiam pabūti toje sistemoje. Džiaugiuosi, kad generalinio sekretoriaus pareigas sutiktų užimti D. Domarkas. Jaunas, ambicingas, gabus vadybininkas, puikiais atsiliepimais reprezentuojantis savo veiklą“, – savo dešiniąją ranką pristatė M. Balčiūnas.

Pats ilgus metus profesionaliai krepšinį žaidęs D. Domarkas, dar praėjusį sezoną gynęs NKL klubo Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ garbę, „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ pareiškė, kad prieš nerdamas į LKF veiklą paliktų dabar užimamas LPKA vadovo ir teisininko pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)