11 minučių žaidęs M. Pocius prametė du tritaškius, atliko rezultatyvų perdavimą, 4 kartus prasižengė ir surinko -5 naudingumo balus.

Aikštės šeimininkų gretose Eimantas Bendžius per 29 minutes pelnė 14 taškų (tritaškiai 2/3, baudos 8/8), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, kartą prasižengė ir surinko 23 naudingumo balus.

Deividas Dulkys žaidė 25 minutes, surinko 8 taškus (dvitaškiai 1/4, tritaškiai 2/6), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, 3 kartus prasižengė ir surinko tik 1 naudingumo balą.

Tuo metu vos 2 minutes ant parketo praleidęs Osvaldas Matulionis prametė vieną dvitaškį ir į savo sąskaitą įsirašė -1 naudingumo balą.

UCAM (12 pergalių/16 pralaimėjimų) komanda turnyro lentelėje užima dešimtą vietą, o „Rio Natura Monbus“ (9/19) žengia 15-likta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)