„Kauno „Žalgiris“ dabar turėjo devynias dienas pasiruošti, kažkiek persigrupuoti. Kažkiek skirsis žaidėjų rolės, anksčiau lemiami metimai priklausydavo Keenanui Evansui, o dabar tai turės pasidalinti kiti krepšininkai. Mes turėsime būti tam pasiruošę“, – kalbėjo „Ryto“ strategas.

Žalgiriečiai savaite ilgiau ruošėsi finalo serijai, bet G. Žibėnas nemano, kad tai turi reikšmės.

„Žala ir nauda kiekvienam žaidėjui yra individuali šiuo klausimu. Mes žiūrime iš savo pusės, jog dvi dienos pasiruošti rungtynėms yra optimalus laiko kiekis. Žaidybinis ritmas yra mūsų pusėje, bet čia yra didysis finalas ir viskas prasideda nup 0:0“, – apie skirtingą komandų pasiruošimą serijai komentavo treneris.

„Rytas“ šį finalą pasitiks pilnos sudėties.

„Manau, jei kažkas turi smulkias traumas, tikrai jų neakcentuos, aukosis dėl komandos. Tokio finalo niekas nenorės praleisti. Su mažesniais ar didesniais skausmais bus pasiruošę visi“, – žaidėjų sveikatą nupasakojo G. Žibėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją