„Džiugu, kad nebuvo jokių traumų ir pavyko gražiai išdalinti visiems minutes aikštėje. Sužaidėme puikią pirmąją mačo pusę. Padarėme daug dalykų, kuriuos šlifuojame treniruotėse, o žaidėjai demonstravo puikią energiją, ritmą ir susitelkimą“, – pozityvius dalykus iš rungtynių rinko strategas.

Per pirmus du kėlinius žalgiriečiai susikrovė praktiškai nepanaikinamą 31 taško pranašumą, tačiau trečiajame kėlinyje jų puolimas šiek tiek stagnavo, o „Juventus“ sugebėjo sumažinti atsilikimą.

„Tiesa, trečiasis kėlinys buvo labai blogas, o ketvirtas kėlinys buvo patenkinamas. Manau, kad svarbiausia yra susitvarkyti su būtent šiuo dalyku – turime būti pastovesni ir krepšinį žaisti visas 40 minučių. Antra rungtynių pusė man nepatiko, o mano darbas yra sutvarkyti ir kaip įmanoma labiau sumažinti tokias problemas“, – teigė A. Trinchieri.

Pirmą kartą po sugrįžimo su žaliai baltais į aikštę žengęs Ignas Brazdeikis džiaugėsi, kad gali žaisti prieš kitus varžovus ir pažymėjo komandos įdėtą darbą treniruotėse.

„Puikus jausmas buvo pagaliau žaisti prieš tikrus varžovus, kadangi paskutines kelias savaites varžėmės tik tarpusavyje. Tai buvo sunkiai iškovota pergalė ir turime dar daug ko išmokti, daug kur tobulėti. Šiandien dirbome sunkiai ir manau, kad visas mūsų įdėtas darbas po truputį pradeda atsipirkti, – teigė Iggy. – Pagrindinis mūsų tikslas dabar besiruošiant sezonui yra žaisti fiziškai, pritaikyti viską, ko mūsų treneris mokė paskutiniu metu, ypač gynyboje.

9 taškus šiose rungtynėse pelnęs 25-erių lietuvis antrojo kėlinio pabaigoje pataikė įspūdingą metimą iš toliau nei pusės aikštės. I. Brazdeikis besijuokdamas teigė, kad iškart žinojo, jog pelnys taškus:

„Galvojau, kad kamuolys atsimuš į lubas, tačiau pamačiau, kad jis lubų nepasiekė ir pagal tobulą trajektoriją žinojau, kad pataikiau. Tai turbūt tolimiausias mano pataikytas metimas per rungtynes, bet tikrai ne paskutinis.“

Antrąsias pasiruošimo rungtynes kauniečiai žais jau sekmadienį, kai priims Rimo Kurtinaičio vadovaujamą Baku „Sabah“ komandą. Pirmadienį Andrea Trinchieri auklėtiniai išskris į Turkiją, kur sužais trejas kontrolines rungtynes. Jų varžovai – Bursos „Tofaš“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Berlyno ALBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją