Vietos tarp jų šiemet neatsirado Čikagos „Sky“ klubui, kuris finišavo dešimtas (13-27).

Tiesa, ryškia šviesa ir ateities viltimi nesėkmingame komandai sezone tapo lygos naujokė Angel Reese.

22-ejų metų vidurio puolėja buvo lyderė visoje WNBA tiek pagal atkovotus kamuolius (vid. 13,1), tiek pagal surinktus dvigubus dublius (26).

Tuo pačiu 191 centimetro ūgio talentė, metusi po 13,6 taško, pagerino ir visų laikų lygos naujokių dvigubų dublių rekordą, kuris iki šiol priklausė Tinai Charles (22).

Be to, ji trijuose mačuose iš eilės nusiėmė po 20 ar daugiau atšokusių kamuolių bei 15 susitikimų paeiliui fiksavo dvigubus dublius – tai taip pat naujieji WNBA rekordai.

Nepaisant prastų „Sky“ rezultatų, A. Reese buvo pakviesta ir į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, kuriose kartu su garsiąja Caitlin Clark buvo vienintelės naujokės.

Skirtingai nei C. Clark, kuri netrukus kibs į atkrintamųjų kovas, Angel dabar turi marias laisvo laiko ir mėgaujasi juo bei populiarumu. Ji socialiniuose tinkluose, kuriuose turi milijonus sekėjų, dalinasi vaizdais iš prabangaus skrydžio privačiu lėktuvu (su prierašu „Gyventi gyvenimą būnant 20 metų su trupučiu“), dalyvauja tinklalaidėse.

Angel Reese

Vienoje jų A. Reese, jau ne kartą pastebėta garsių NBA krepšininkų draugijoje, buvo paklausta, ar šiuo metu yra vieniša ir, jei taip, kokio vaikino tada ieško.

Pasitikėjimu spinduliuojanti Angel nesikuklino ir rėžė tiesiai šviesiai.

„Taip, esu vieniša. Ar turite man ką nors? Jis turi būti aukštas – virš 2 metrų. Ir taip, iš NBA“, – šypsojosi amerikietė, dar pajuokavusi, kad būtų neblogai, jei jos išrinktasis dėl jos praleidinėtų treniruotes.

Įdomu, kad A. Reese pastaruoju metu jau buvo sieta su keliais NBA žaidėjais – Jalenu Durenu iš Detroito „Pistons“ ir olimpiniu čempionu Kevinu Durantu iš Finikso „Suns“.

Beje, septintu numeriu praėjusioje WNBA naujokių biržoje pašaukta aukštaūgė su „Sky“ pasirašė ketverių metų trukmės ir 324,383 JAV dolerių vertės sutartį, pagal kurią per sezoną uždirba po 81,096 tūkst. JAV dolerių.

Tai yra kone net 600 kartų mažesnė suma, nei pernai gavo jau minėtas K. Durantas, Arizonoje per metus susižėręs net 47,649 milijono JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją