Per trejus metus 32-ejų J. Valančiūnas uždirbs 30 mln. dolerių, skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis.

Naują karjeros stotelę radęs J. Valančiūnas galės papildyti Lietuvos rinktinės gretas po olimpinio atrankos turnyro ir ruoštis Paryžiaus žaidynėms, jei Lietuvos krepšinio rinktinė Puerto Rike iškovos bilietą į olimpines žaidynes.

Praėjusiame sezone „Wizards“ buvo viena prasčiausių lygos komandų: Rytų konferencijoje užėmė priešpaskutinę vietą, iškovojo vos 15 pergalių ir patyrė 67 pralaimėjimus.

Klubo neturėjęs J. Valančiūnas buvo laisvasis agentas ir dėl šios priežasties negalėjo jungtis prie Lietuvos krepšinio rinktinės olimpinėje atrankoje Puerto Rike, liepos 2-7 d.

Praėjusį sezoną jis vilkėjo Naujojo Orleano „Pelicans“ marškinėlius, o lietuvio vidurkiai siekė 12,3 taško ir 8,9 atkovoto kamuolio.

J. Valančiūnas pastaruoju metu buvo siejamas su Los Andželo „Lakers“, skelbta, jog lietuvis buvo vienas iš tų krepšininkų, dėl kurių LeBronas Jamesas būtų pasiryžęs susimažinti savo algą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)