Tokios nuobaudos 33-ejų D. Greenas sulaukė už savo veiksmus konflikto metu, kuris kilo antradienio nakties rungtynėse, kuriose „Warriors“ namie priėmė Minesotos „Timberwolves“.

Per šį laikotarpį D. Greenas neteks beveik 800 tūkst. dolerių. Tai penktas kartas krepšininko karjeroje, kai jis yra suspenduojamas.

Kiti konflikto dalyviai – Klay’us Thompsonas, Jadenas McDanielsas ir Rudy Gobertas nubausti 25 tūkst. JAV dolerių baudomis.

Primename, kad jau antrą minėto mačo minutę kilo masinis krepšininkų susistumdymas, po kurio iš aikštės buvo pašalinti trys krepšininkai.

Konfliktas kilo po GSW gynėjo K. Thompsono ir svečių puolėjo J. McDanielso kovos dėl vietos baudos aikštelėje. Po netaiklaus metimo K. Thompsonas prilaikė varžovą už marškinėlių, šis nenusileido ir taip pat įsikibo į priešininką.

Abu krepšininkai grįždami prie „Timberwolves“ krepšio kelis metrus bėgo susikibę, galiausiai J. McDanielsas šiurkščiai stūmė K. Thompsoną, šis atsakė tuo pačiu, aikštės centre kilo apsistumdymas, į kurį įsitraukė abiejų komandų žaidėjai.

Komandos draugą gynęs prancūzas R. Gobertas iškart sulaukė perdėto D. Greeno dėmesio, kai šis smaugimo būdu tramdė prancūzą.

Galiausiai pergalę 104:101 pasiekė svečiai iš Mineapolio, pasinaudoję tuo, kad šeimininkams nepadėjo susižeidęs Stephenas Curry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją