Po beveik jau dešimtmetį trunkančio nusivylimo didžiuosiuose turnyruose – paskutinius medalius vyrų rinktinė čiupinėjo dar 2015-aisiais, o moterys apskritai yra pamiršusios finalines varžybas – oranžinio kamuolio sportui Lietuvoje reikia naujų vadų ir naujų vėjų.

Savo aiškų požiūrį abiem klausimais šiuo metu turi ir vienas iš nedaugelio mūsų olimpinių medalinininkų, buvęs krepšininkas ir treneris Tomas Pačėsas, 1996-aisiais Atlantoje su kitais dešimt lietuvių (dvyliktuką turėjęs uždaryti Virginijus Praškevičius paskutinę minutę komandos senbuvių ir trenerių sprendimu skandalingai buvo atkabintas) pasidabinęs bronza.

Su Balčiūnu nebendravo, bet skeptiškai žiūri ir į Javtoko komandą

Buvusio Sopoto „Prokom Trefl“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ stratego teigimu, dabartinės LKF vadovų darbas tikrai nebuvo toks prastas kaip ankstesnės valdžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)