„Panathinaikos“ ketvirtose finalo rungtynėse 88:85 (17:22, 27:29, 10:13, 24:21) palaužė Pirėjo „Olympiakos“ ir išplėšė penktąsias bei lemiamas serijos rungtynes.

Nors serija prasidėjo dviem „Olympaikos“ pergalėmis, žaliai-balti nepalūžo ir penktadienį savo arenoje turės šansą iškovoti titulą.

Marius Grigonis rungtyniavo 20,5 minutės, per kurias surinko 2 taškus (0/1 dvit., 0/1 trit., 2/2 baud.), atkovojo kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir surinko 3 naudingumo balus.

Susitikimo pabaigoje jis sulaukė E. Atamano priekaištų – šiuos išgirdęs lietuvis piktai atsisuko į trenerį ir kažką suriko.

Šį mačą iš namų buvo priverstas stebėti „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos, kuriam Graikijos čempionato rengėjai uždraudė lankytis arenose tris mėnesius ir taip pat išrašė 30 tūkst. eurų baudą.

PAO taip pat skirta 50 tūkst. eurų bauda už E. Atamano elgesį po pirmųjų rungtynių, kai turkas lygą kaltino dėl blogo teisėjavimo ir atsisakė eiti į spaudos konferenciją.

„Olympiakos“ turės susimokėti 10 tūkst. eurų, o Thomas Walkupas (3 tūkst.) ir Isaiah Canaanas (5 tūkst.) sulaukė kiek mažesnių nuobaudų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją