Su Kauno „Žalgiriu“ sekmadienį finale susitiksianti sostinės ekipa pusfinalyje pranoko Alytaus „Dzūkiją“, o B. Madgenas šiame mače pelnė 11 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Solidžiai veteranas pasirodė ir ketvirtfinalyje, kai į Utenos „Juventus“ krepšį jam pavyko įmesti 18 taškų.

„Čia, „Lietuvos ryte“, mes turime daug puolimo opcijų, todėl čia negali pelnyti daug taškų kiekvienose rungtynėse. Vieną dieną gali būti lyderiu, o kitą – ant parketo praleisti vos kelias minutes. Manau, jog aš savo vaidmenį „Lietuvos ryte“ atlieku puikiai ir svariai prisidedu prie klubo sėkmės. Padedu komandai kaip tik galiu. Tikiuosi, kad tai daryti man seksis ir toliau“, – sakė B. Madgenas.

Solidų žaidimą šiuo metu demonstruojantis ir juo besididžiuojantis krepšininkas neseniai atšventė 33-ąjį gimtadienį. Sezono pradžioje atletas buvo patyręs rankos lūžį ir dėl to negalėjo rungtyniauti pusantro mėnesio.

Vis dėlto dabar B. Madgenas demonstruoja formą, kuri jam buvo įprasta praėjusį sezoną žaidžiant Panevėžio „Lietkabelio“ klube, su kuriuo australas jau rungtyniavo Karaliaus Mindaugo taurės finale ir patyrė nesėkmę. Tinklalapiui Krepsinis.lt B. Madgenas patikino, jog dabar jaučiasi puikiai ir yra nusiteikęs įveikti „Žalgirį“.

„Jaučiuosi puikiai ir esu optimistiškas. Galime įveikti „Žalgirį“, tai jau įrodėme pastaruosiuose dvejuose susitikimuose. Tokias rungtynes gali nulemti vos keli metimai, todėl nekantrauju žengti į aikštę ir padėti savo klubui laimėti trofėjų. Praėjusiais metais jau žaidžiau šio turnyro finale, tai buvo nuostabi patirtis. Tikiu, kad dar smagiau bus šiemet. „Lietuvos rytas“ žaidžia komandiškai, o toks žaidimas gali leisti laimėti bet kurias rungtynes.

Kauno komanda – labai pajėgi. Visi tai žinome, bet man labai patinka ir mano komanda. Tikiu, jog žaisdami savo žaidimą galime nugalėti bet kurį varžovą bet kurią dieną. Tai bus geras reginys krepšinio mylėtojams, nes finale kovos dvi geriausios šalies ekipos“, – kalbėjo B. Madgenas.

„Lietuvos rytas“ įveikė „Žalgirį“ pastaruosiuose dvejuose „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono susitikimuose. Vilniečiai yra nusiteikę aikštelėje sutikti supykysius varžovus, tačiau motyvacijos pratęsti šią pergalių seriją nestokoja ir patys.

„Žalgiriečiams motyvacijos tikrai nepritrūks. Žinome, kad jie bus supykę, todėl tai bus fantastiškos rungtynės. Be abejo, motyvacijos netrūksta ir mums. Tikiuosi, kad Klaipėdoje atmosfera bus ne ką blogesnė už tą, kurią sirgaliai sukuria Vilniuje ir Kaune. O nugalėtojais taps tie, kurie geriau išpildysu savo žaidimo planą. Manau, jog šansai finale lygūs. Laimėtoju gali tapti bet kas. Esu tikras, kad tai bus geros rungtynės, kurių baigtis paaiškės tik paskutiniosiomis akimirkomis“, – sakė australas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)