Po šios akistatos komandų rezultatai nedaug pasikeitė. Edo Nickaus treniruojami jaunieji studentai iškovojo tris pergales ir yra iš viso patyrę septynis pralaimėjimus.

Savo ruožtu „Šiauliai“ savo kraityje taip pat turi tris pergales, tačiau jų sąskaitoje vienu pralaimėjimu mažiau – šeši.

Abi ekipos paskutiniame ture iškovojo pergales. Jeigu šiauliečių laimėjimas namuose su Kėdainių „Nevėžiu“ (81:77) nebuvo laikomas didžiule staigmena, tai „LSU-Atleto“ laimėjimas namuose prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (88:81) nustebino nė vieną krepšinio gerbėją.

Penktadienį pergalę švęsiantis klubas įsitvirtins septintoje turnyro lentelės vietoje. Būtent šioje pozicijoje šiuo metu yra „Šiauliai“. „LSU-Atletas“ žengia aštuntas.

Tiesioginę mačo transliaciją iš Garliavos nuo 17 val. kviečiame stebėti tiesioginiame internetinės sporto transliacijų televizijos „SportoTV.lt“ eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją