Skelbiama, kad 11 sezonų stipriausioje pasaulio lygoje praleidęs aukštaūgis jungiasi prie ekipos iš Kinijos – Usio „WenLv“. Ši komanda rungtyniauja trijulių krepšinio pasaulio taurėje.

211 cm ūgio centro puolėjas gali pasigirti puikiais karjeros vidurkiais per savo laiką NBA lygoje – 19,6 taško, 10,2 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvūs perdavimai. 2010 m. naujokų biržoje jis buvo pašauktas penktas.

NBA lygoje D. Cousinsas sužaidė 654 rungtynes. Jis dažniausiai prisimenamas dėl savo laiko Sakramento „Kings“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ klubuose, vėliau jis rašėsi trumpalaikius kontraktus su ne viena komanda, paskutinį kartą už Atlanto vilkėjo Denverio „Nuggets“ marškinėlius.

NBA pirmenybėse amerikietis komandinės sėkmės nepasiekė, bet gavo žiedą už 2019-2020 metų sezone praleistą laiką Los Andželo „Lakers“ gretose, kurie tapo čempionais. 2016 m. aukštaūgis su JAV rinktine iškovojo olimpinį auksą Rio de Žaneire.

Artimiausios 3x3 pasaulio taurės varžybos – rugpjūčio 31 dieną Vengrijoje, Debrecene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją