Lietuvio ekipa namie triumfavo 124:123 (29:37, 26:35, 40:32, 29:19).

D. Sabonis per beveik 37 minutes pasižymėjo 9 taškais (2/6 dvit., 0/1 trit., 5/6 baud.), 8 atkovotais kamuoliais, 10 rezultatyvių perdavimų, perimtu kamuoliu, klaida ir trimis pražangomis.

Antrojo kėlinio pabaigoje svečiai tiesiog dominavo Sakramente – 72:48, tačiau „Kings“ pavyko atsitiesti po pertraukos.

Likus žaisti minutę po Andrew Wigginso taškų „Warriors“ pirmavo 123:118, bet per likusį laiką taškus rinko tik „Kings“.

Trečią ketvirtį „Kings“ pabaigė atkarpą 11:4, leidusia sumažinti deficitą iki vienženklio, o netrukus užvirė atkakli kova.


De’Aronas Foxas pataikė vieną baudos metimą, dvi svečių atakos iš eilės pasibaigė klaidomis, o p jų baudė Malikas Monkas – gynėjas pataikė tritaškį, o pergalingu tapo jo dvitaškis, iki mačo pabaigos likus 7 sekundėms.

„Warriors“ lyderis Stephenas Curry dar paleido tritaškį, tačiau šis tikslus nebuvo.

D. Foxas nugalėtojams pelnė 29 taškus ir išskirstė 7 rezultatyvius perdavimus, o Kevinas Huerteris su M. Monku pridėjo po 21 tašką. „Warriors“ ekipai po 29 surinko S. Curry ir A. Wigginsas.

Šis mačas kartu lėmė ir tai, kad NBA vidurio sezono taurės ketvirtfinalyje „Kings“ susigrums su Jono Valančiūno atstovaujama Naujojo Orleano „Pelicans“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją