ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis ir „The Athletic“ analitikas Shamsas Charania skelbia, kad dideli mainai nugriaudėjo tarp Bruklino „Nets“ ir Filadelfijos „76ers“ komandų.

Šiuose mainuose žiba dvi ryškiausios žvaigždės – „Nets“ snaiperis J. Hardenas ir niekaip bendros kalbos su „76ers“ nerandantis Benas Simmonsas.

Kol kas aišku tiek, kad į Filadelfiją be J. Hardeno vyksta ir Paulas Millsapas, o Bruklino ekipos marškinėlius be B. Simmonso vilksis Sethas Curry ir Andre Drummondas. „Nets“ taip pat išsikovojo teises į 2022 ir 2027 metų naujokų biržų pirmojo rato šaukimus.

Benas Simmonsas. Statistika "76ers" komandoje

2018 metais J. Hardenas buvo pripažintas naudingiausiu NBA žaidėju. Mėginimas sulipinti iš trijų žvaigždžių (J. Hardenas, Kevinas Durantas ir Kyrie Irvingas) tobulą užtaisą pergalėms taip ir nedavė lauktų rezultatų.

J. Hardenas gaus galimybę pamedžioti NBA aukso žiedą su „76ers“ žvaigžde Joeliu Embiidu.

Jamesas Hardenas. 2021-2022 metų sezono statistika "Nets" komandoje

Šie mainai taip pat užbaigė ir B. Simmonso bei Filadelfijos klubo nesutarimus. Nė vienų rungtynių šį sezoną dar nesužaidęs buvęs „Visų žvaigždžių“ dalyvis dar praėjusį sezoną prašėsi būti iškeistas.


Kituose manuose buvo išskirtas slovėno Lukos Dončičiaus ir latvio Kristapo Porzingio duetas. Dalaso „Mavericks“ išsiuntė vidurio puolėją iš Latvijos į Vašingtono „Wizards“.

Dalaso komanda iš šių mainų gauna Spencerį Dinwiddie ir latvį Davisą Bertanį, o „Wizards“ be K. Prozingio – antrojo rato šaukimą būsimoje NBA naujokų biržoje.


2015 metų naujokų biržos 4-asis šaukimas K. Porzingis šį sezoną nuo tritaškio linijos meta prasčiausiai per visą savo karjerą – vos 28,3 proc. taiklumu.

Latvis vidutiniškai per rungtynes pelno 19,2 taško, atkovoja 7,7 kamuolio ir atlieka 2 rezultatyvius perdavimus.

Kristapas Porzingis

Vidurio puiolėjas velkasi „Wizards“ komandos marškinėlius, kuri neseniai visam likusiam sezonui dėl traumos prarado savo žvaigždę Bradley Bealą.

Kristapas Porzingis. Statistika.

L. Dončičiaus vedama „Mavericks“ (32-23) šiuo metu Vakarų konferencijoje rikiuojasi 5-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)