Kaip pranešė žinomas ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, 32-ejų 203 cm ūgio krepšininkas sutiko pasirašyti vienerių metų trukmės kontraktą.

Tai reiškia, kad vokietis žais savo aštuntąjį sezoną už Atlanto po to, kai grįš iš vasaros olimpinių žaidynių Paryžiuje. Ten jo atstovaujama 2023 m. pasaulio krepšinio čempionų komanda grupėje rungtyniaus su Prancūzija, Japonija ir Brazilija.

Sklido ir gandų, jog D. Theisas šiam sezonui persikels į Eurolygą, kur būtų prisijungęs prie čempioniško Atėnų „Panathinaikos“ klubo, tačiau dabar abejonių dėl to, kur jis žais – nebėra.

Anksčiau puolėjas atstovavo Bostono „Celtics“, Čikagos „Bulls“, Hiustono „Rockets“, Indianos „Pacers“ ir Los Andželo „Clippers“ klubams. Per savo laiką Kalifornijoje aukštaūgis sužaidė 59 rungtynes, per kurias vidutiniškai metė po 6,3 taško ir sugriebė po 4,1 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją