Gegužės 29-ąją 18-ąjį gimtadienį švęsiantis lietuvis po metų matomas kaip pirmojo rato NBA šaukimas naujokų biržoje.

192 cm ūgio įžaidėjas pastaruosius trejus metus tobulėjo „Barcelonos“ klube, su kuriuo spėjo debiutuoti ne tik aukščiausioje Ispanijos lygoje, bet ir Eurolygoje.

Praėjusį savaitgalį jis varžėsi Eurolygos jaunimo turnyre, kuriame fiksavo 19 taškų, 12,7 rezultatyvaus perdavimo ir 30,3 naudingumo balų vidurkius ir buvo išrinktas į simbolinį geriausių žaidėjų penketą.

Pagyrų K. Jakučioniui negailėjo ir Šarūnas Jasikevičius.

„Jis jau praėjusį sezoną treniravosi su komanda ir neatsiliko. Tai yra ateities Lietuvos rinktinės įžaidėjas, toks žaidėjas nesimėto. Jau dabar aišku, koks jis bus ir ką išgausime iš jo. Tai solidumo įsikūnijimas, nerealiai tėvų sustatyta galva. Solidus kasdieniame darbe ir jokių klausimų negali būti apie jį“, – sakė Stambulo „Fenerbahče“ treneris, dirbęs su K. Jakučioniu „Barcelonoje“.

Prieš išvykdamas į Katalonijos klubą K. Jakučionis tobulėjo Sostinės krepšinio mokykloje (SKM). Būdamas vos 14-os jis debiutavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją