Balsavime dalyvavo sirgaliai, žiniasklaida, Eurolygos klubų kapitonai ir treneriai.

33-ejų gynėjas trečius metus iš eilės atvedė komandą į Eurolygos atkrintamąsias varžybas. Ketvirtfinalio serijoje „Monaco“ po aršios kovos 2:3 nusileido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai Stambulo „Fenerbahče“ komandai.

Pirmą kartą Eurolygos istorijoje MVP prizą gauna į finalo ketvertą nepatekusios ekipos žaidėjas.

M. Jamesas šį sezoną pasiekė dviženklį rezultatyvumą 38 iš 39 žaistų rungtynių. Amerikiečio vidurkiai – 17,9 taško, 5,1 rezultatyvaus perdavimo, 4,1 atkovoto kamuolio ir 19,4 naudingumo balo per mačą.
Šio sezono metu jis tapo ir rezultatyviausiu visų laikų lygos krepšininku.

Donato Motiejūno komandos draugas buvo įtrauktas ir į simbolinį geriausių Eurolygos žaidėjų penketą, kuriame vietą dalinosi su Facundo Campazzo, Kendricku Nunnu, Nigeliu Hayesu-Daviesu ir Matthiaus Lessortu.

M. Jamesas Eurolygoje rungtyniauja nuo 2015 m. – per šį laikotarpį spėjo apsivilkti Vitorijos „Baskonia“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „Olimpia“, Maskvos CSKA ir „Monaco“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją