Apie tai praneša Graikijos ir Rusijos sporto žurnalistai.

Sankt Peterburge X. Pascualis darbuojasi nuo 2020 m. ir komandos nepaliko net tada, kai Rusija pradėjo kruviną karą Ukrainoje.


Pridedama, kad per artėjantį sezoną X. Pascualis uždirbs net 1,7 mln. JAV dolerių, nors „Zenit“ ir vėl varžysis tik Vieningoje lygoje – rusų klubų Europoje nelaukia nė viena lyga.

X. Pascualis šią vasarą buvo siejamas su krūva Europos didžiųjų klubų – „Barcelona“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Monaco“.

Buvo skelbiama, kad katalonas perims „Barcelonos“ vairą iš Šarūno Jasikevičiaus, tačiau situacija kardinaliai pasikeitė, kai lietuvis sutiko ženkliai susimažinti atlyginimą ir finišavo sezone su Ispanijos čempionų titulu.

Savo ruožtu „Anadolu Efes“ Ergino Atamano įpėdiniu pasirinko kitą vietinį specialistą Erdemu Caną, o „Monaco“ nusprendė nesiskirti su Saša Obradovičiumi, atvedusiu ekipą į Eurolygos finalo ketvertą ir užtikrintą triumfą Prancūzijos pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją