Rogerio Grimau auklėtiniai trečiose serijos rungtynėse namuose krito 92:95 ir pirmą kartą per pastaruosius septynerius metus baigė sezoną tuščiomis – be jokių prie Šaro savaime suprantamų atrodžiusių titulų.

Beviltiškas pasirodymas prieš principinius varžovus tarsi vainikavo visus šiuos katalonų metus: jie nieko nepešė ne tik ir Eurolygoje, kur ilgai žygiavo antri, o galiausiai finišavo ketvirti ir ketvirtfinalyje 2-3 neatsilaikė prieš Pirėjo „Olympiakos“, bet ir vietiniame fronte – prapylė tiek Supertaurę, tiek Karaliaus taurę, tiek ir ACB lygos trofėjų.

Beje, „Barca“ nežibėjo ir reguliariajame sezone (23-11), kuriame buvo tik trečia – net penkiomis pergalėmis atsiliko tiek nuo Malagos „Unicajos“, tiek ir nuo to paties „Real“.

Nenuostabu, kad po tokio nuviliančios kampanijos tiek „Barcelonos“ valdžiai, tiek ir sirgalaiams kilo pagrįstų abejonių bei klausimų, ar praėjusią vasarą pasirinkta kryptis buvo teisinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)