Eurolygos sezoną lietuvio treniruojama ekipa pradėjo pergale prieš Pirėjo „Olympiakos“, tačiau ją apkartino vieno iš lyderių trauma. 31-erių amerikietis nusiplėšė priekinius kryžminius kelio raiščius ir šį sezoną nežais.

S. Wilbekinas praėjusį sezoną buvo svarbi komandos dalis – Eurolygoje rinko po 13,2 taško, tad „Fenerbahče“ nedelsdama nėrė į rinką ieškodama, kuo jį pakeisti.

Ir greitai rado – į ekipą turėtų persikelti tik šį sezoną Europoje debiutavęs 25-erių Sabenas Lee, atstovaujantis Manisos MNSB (Turkija) klubui, kuriame žaidžia ir lietuvis Martynas Echodas.

Ketverius metus NBA įsitvirtinti bandęs gynėjas jau pirmose FIBA Čempionų lygos rungtynėse prisistatė labai ryškiai – sukratė 36 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir išdalino 6 rezultatyvius perdavimus.

Teigiama, kad perėjimas netrukus turėtų tapti oficialiu.

Per karjerą NBA S. Lee spėjo pakeisti tris komandas – Detroito „Pistons“, Filadelfijos „76ers“ ir Finikso „Suns“. Gynėjo karjeros vidurkiai – 5,2 taško per 14,5 minutės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)