Jei dabartinis federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas neslepia, kad jo favoritas sugrąžinti nacionalinę komandą į pergalių kelią yra Rimas Kurtinaitis, su kuriuo jau buvo ir susitikta privačiam pokalbiui, tai kitas kandidatas Robertas Javtokas vienos pavardės išskirti dar nesiryžta.

Pats buvęs ilgametis rinktinės kapitonas tvirtina, kad jis turi kur kas geresnes galimybes už savo konkurentą vieną dieną prikalbinti gal net tą patį Šarūną Jasikevičių.

„Norėčiau, kad visi treneriai turėtų galimybę ir norą. Man dabar išskirti vieną, kol aš netapau prezidentu... Aš turėčiau du favoritus, vienas kurių – R. Kurtinaitis. Priklausytų, ar jie galėtų ir per langus treniruoti, ar tik vasaromis. O galbūt jie nori baigti klubinio krepšinio karjerą ir ateiti. Čia yra daug klausimų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti – kaip rinktinei būtų geriau ir ką treneriai gali duoti.

Tas pats Dainius Adomaitis būtų vienas iš mano favoritų. Aš su juo irgi kalbėjęs. Tapus prezidentu būtų galima ieškoti sprendimų. Koks jis turėtų būti, spręstume. Užtat reikėtų aptarti tiek su vienu treneriu, tiek su kitu. Taip pat ir Giedrius Žibėnas dar yra bei tas pats Šarūnas Jasikevičius. Visi nurašo, kad jis tikrai neateis. Manau, kad aš turėčiau šansą įkalbėti dviem treneriais daugiau nei gerbiamas M. Balčiūnas. Jeigu mums reikės tik surasti jiems biudžetą, mes tą ir darysime“, – „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ pareiškė R. Javtokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)