Seriją iki trijų pergalių karališkasis klubas laimėjo 3:0.

Likus 34 sekundėms iki rungtynių pabaigos, Alexas Abrinesas nepataikė tritaškio ir nepersvėrė rezultato savo ekipos naudai, o tuo metu Facundo Campazzo praskuodė per visą aikštę bei pelnydamas du taškus iš po krepšio sukrovė 4 taškų persvarą svečiams iš Madrido (94:90).

Po pertraukėlės katalonai turėjo du šansus mesti iš trijų taškų zonos, bet abu metimai buvo netaiklūs, o Walteris Tavaresas baudos metimu įtvirtino „Real“ pergalę pusfinalio serijoje.

Rokas Jokubaitis šiose rungtynėse nuo suolo nepakilo. Lietuvis antras rungtynes iš eilės negavo pasitikėjimo iš stratego.

Katalonų neišgelbėjo 27 Jabari Parkerio taškai, Willy Hernangomezas pelnė 15 taškų ir atkovojo 8 kamuolius, Tomašas Satoransky pridėjo 12 taškų ir 5 rezultatyvius perdavimus.

„Real“ į pergalę vedė Facundo Campazzo su 21 tašku, Džananas Musa (7 rez. p.) surinko 14, Walteris Tavaresas pridėjo 13 taškų.

Finale „Real“ krepšininkai žais su Malagos „Unicaja“ ir Mursijos UCAM poros nugalėtoju. Ten 2:1 priekyje istoriją kuriantis Mursijos klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)