Prieš rungtynes katalonų treneris Joanas Penarroya ir ekipos naujokas Chimezie Metu kalbėjosi su „Mundo Deportivo“ ir teigė, jog kauniečiai yra itin pavojinga komanda.

„Tai komanda, kurioje labai daug panašių žaidėjų, bet jie rungtyniauja skirtingose pozicijose. Kartais yra sunku suprasti, kas žaidžia antru numeriu, o kas penktu. Tai sukelia problemų. Mums labai svarbu bus prisitaikyti prie varžovo pirmosiose sezono rungtynėse“, – kalbėjo „Barcos“ strategas.

Kauniečių atstovai laukia karštos atmosferos „Žalgirio“ arenoje.

„Esame pasiruošę sezonui, pirmosiose rungtynėse keliaujame į Kauną, kur mūsų laukia viena geriausių atmosferų pasaulyje. Laukiu mačo, tai bus jaudinanti patirtis“, – kalbėjo Ch. Metu.

„Tai bus įspūdinga atmosfera. Suprantame, jei tokiose rungtynėse nežaisime gerai, bus labai sunku“, – antrino J. Penarroya.

Kauno „Žalgirio“ ir „Barcelonos“ akistata įvyks ketvirtadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją