Mačo antradienį pradžia – 20 val. Prieš tai Delfi kviečia susipažinti su kauniečių varžovais.

Antrąjį ratą „Žalgiris“ pradeda užimdamas vos 16-ą vietą turnyrinėje lentelėje, nuo įkrintamųjų zonos ir 10-osios pozicijos atsilikdamas keturiomis pergalėmis.

„Dešimta vieta ir patekimas į įkrintamąsias dabar mums atrodo toli jau ne kaip Marsas, o kaip Saturnas. Bet turime pradėti dirbti. Liko 17 rungtynių, ir kiekvienos bus skirtingos, kiekvienos reikš galimybę. Būsime tarsi povandeninis laivas – pažiūrėsime, kur išnirsime atėjus kovui. Tikėkimės, kad pasieksime žemę“, – prisistatydamas Kaune vaizdžiai kalbėjo italas.

ALBA žengia laipteliu žemiau ir atrodo, kaip itin tinkamas varžovas A. Trinchieri debiutuoti pergale, tačiau ir prieš pirmą šių klubų susitikimą atrodė, kad „Žalgiris“ išsiveš užtikrintą pergalę iš Berlyno.

Vis tik buvo pripažintas pralaimėjimas 62:64, o su šiuo niuksu ir prasidėjo „Žalgirio“ nesėkmių ruožas, tebesitęsiantis iki šiol ir jau pasiekęs 6 iš eilės pralaimėjimų seriją.

Kaip ir prieš pirmą, taip ir prieš antrą mačą ALBA išlieka viena prasčiausių lygos komandų. Nors pergalių pastaruoju metu padaugėjo, tačiau statistiniai skaičiai išliko praktiškai nepakitę ir – vieni blogiausių visoje lygoje.

Nepakitę skaičiai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)