Pirmasis mačas, kuriame amerikietis pasirodė po sėkmingos, bet netrumpos reabilitacijos buvo rugsėjį vykęs ikisezoninis susitikimas su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Be jokių komplikacijų įsibėgėjęs K. Evansas demonstravo puikią formą ir sužaidė visas 34-erias Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes ir didžiąjąį dalį LKL dvikovų, tačiau galiausiai ir vėl susidūrė su skaudžia likimo ironija: sunkiai susižeidė per trečiąją pusfinalio akistatą su tuo pačiu „Lietkabeliu“.

Antrą sezoną Kaune leidžiančiam 27-erių metų teksasiečiui plyšo kelio girnelės raištis, tad Keenanas vėl negalės padėti komandai LKL finale – jam atlikta operacija, po kurios prireiks 6-8 mėnesių atsigauti. Gali būti, kad šiais kalendoriniais metais K. Evansas net nebemušinės krepšinio kamuolio ir ant parketo grįš tik kitą sausį.

Tokiu būdu paklausia preke net tarp Eurolygos grandų tapusio K. Evanso ateitis ir planai per akimirką susijaukė.

Jis vasarą turėjo palikti žaliai-baltų gretas ir persikelti į vieną iš turtingesnių Eurolygos klubų, pamainą jam buvo numatęs jau ir Kauno „Žalgiris“, nusižiūrėjęs Prancūzijos rinktinės ir Miuncheno „Bayern“ gynėją Sylvainą Francisco.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją