SDNA.gr rašo, kad AEK nariai dėl susidariusių skolų nutarė nesitreniruoti ir turės susitikimą su klubo savininku Makiu Angelopoulosu.

AEK skolos velkasi dar nuo praeities, klubas yra sulaukęs FIBA draudimų dėl vėluojančių išmokėjimų buvusiems krepšininkams.

Prastą situaciją klube ir tvyrančią slogią atmosferą atskleidė ir praėjusio savaitgalio rungtynės Graikijos pirmenybėse, kuriose Atėnų komanda įsigudrino pralaimėti absoliučiai autsaiderei Patrų „Apollon“ (79:89). Šiai tai buvo vos ketvirta pergalė per 24 turus.

Situaciją įprasmino ir vieno iš lyderių Justino Tillmano pabėgimas – amerikietis išvyko į JAV ir apie tai neinformavo komandos. AEK kelias dienas nesėkmingai bandė susisiekti su juo, kol galiausiai išgirdo, kad J. Tilmannas į Graikiją nebegrįš.

Graikijos lygoje krepšininkas fiksavo 15,5 taško ir 5,4 atkovoto kamuolio vidurkius.

34-erių M. Kuzminskas su AEK sutartį sudarė praėjusią vasarą, klubui rodant dideles ambicijas patriukšmauti tiek FIBA Čempionų lygoje, tiek vietinėse pirmenybėse.

Lietuvis FIBA Čempionų lygoje rinko po 17,3 taško ir 5,7 atkovoto kamuolio, bet pasirodymą pabaigė dar „Top 16“ etape. Graikijos čempionate puolėjo rezultatyvumas siekia 15,5 taško, bet AEK žengia vos septinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją