Kaip praneša ESPN, paketas siūlomas grupei, kuriai vadovauja vienas iš „Hornets“ mažumos savininkų Gabe'as Plotkinas ir Atlantos „Hawks“ mažumos savininkas Rickas Schnallas.

Abu minėti asmenys po pardavimo taptų „Hornets“ bendraturčiais, o pats paradavimo procesas jau įsibėgėja. Teigiama, kad po sandėrio M. Jordanas liks su klubo mažumos akcijų paketu.

Šešiskart NBA čempionas ir penkiskart MVP, laikomas geriausiu NBA žaidėju per visą istoriją, yra vienintelis juodaodis savininkas, kuriam priklauso didžioji NBA klubo akcijų dalis.

2020 metais jis pardavė reikšmingą mažumos akcijų paketą „Melvin Capital“ įkūrėjui ir investicijų vadovui G. Plotkinui bei „D1 Capital“ įkūrėjui ir investicijų vadovui Danieliui Sundheimui. Pastarasis priklauso grupei, siekiančiai įsigyti „Hornets“ komandą.

Jei M. Jordanas parduotų didžiąją dalį Šarlotės klubo akcijų, baigtųsi 13 metų trukęs jo, kaip savininko, laikotarpis. 2010 metais už kontrolinį klubo akcijų paketą jis sumokėjo 275 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją