CSKA dar pirmajame kėlinyje siekė palaužti varžovus ir užsitikrinti ramesnę ateitį, tačiau nutolti pavyko tik per 7 taškus – 19:12.

ASVEL išlygino žaidimą ir kvėpavo aikštės šeimininkams į nugarą iki pat ketvirtojo kėlinio.


M. Grigonio 5 taškai iš eilės leido aikštės šeimininkais įgyti 8 taškų persvarą (71:63), o įpusėjus paskutiniam ketvirčiui Maskvos ekipa pirmą kartą pirmavo dviženkliu skirtumu – 78:68.

ASVEL dar mėgino sugrąžinti intrigą, tačiau ją sėkmingai gesino geriausias savo rungtynes šį sezoną sužaidęs Danielis Hackettas.

Italijos pilietybę turintis amerikietis per 26 min. pelnė 27 taškus ir surinko 38 naudingumo balus.

M. Grigonis per 27 min. pelnė 16 taškų (1/4 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį ir surinko 19 naudingumo balų.

„Danielis Hackettas buvo raktas į pergalę. Kaip visada buvo fiziškai kietas žaidimas su ASVEL. Atsakėme jiems su tokia pačia ir dar geresne energija“, – po rungtynių kalbėjo M. Grigonis.

CSKA: Danielis Hackettas 27 (37 naud.b.), Aleksejus Švedas 17, Marius Grigonis 16, Nikola Milutinovas 12 (9 atk.k.).

ASVEL: Marcosas Knightas 16, Elie Okobo 15, Jamesas Gistas 14, Chrisas Jonesas 12.

Kitą savaitę, sausio 21 dieną, Maskvos CSKA namie žais su Milano „Armani“ krepšininkais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)