Iš Bosnijos ir Hercegovinos kilęs bei Kroatijos pilietybę turintis veteranas iki lapkričio pabaigos užims traumą patyrusio Justino Briggso vietą aukštaūgių grandyje.

37-erių naujokas pastaruosius ketverius metus atstovavo Klužo-Napokos U-BT klubui Rumunijos pirmenybėse, po du sezonus rungtyniavo Europos taurės varžybose ir FIBA Čempionų lygoje.

Praėjusiame sezone jis Europos taurės turnyre fiksavo 11,2 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 11,6 naudingumo balo vidurkius.

209 cm ūgio žaidėjas anksčiau yra atstovavęs Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija), Stambulo „Buyukčekmece“, „Trabzonspor“ (abi – Turkija), Ostendės „Telenet“, „Liege“ (abi – Belgija), Kremonos „Vanoli“, Kazertos „Juvecaserta“ (abi – Italija), „Split“ ir Zagrebo „Hermes Analitica“ (abi – Kroatija) ekipoms.

Ilgus metus A. Stipanovičius žaidė Bosnijos ir Hercegovinos rinktinėje, su kuria dalyvavo 2013 ir 2015 metų Europos čempionatuose.

Aukštaūgio debiutas numatomas šeštadienio namų rungtynėse su Vilniaus „Wolves“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją