Aukštaūgis A. Gudaitis šįkart prie komandos puolimo prisidėjo kukliai – 4 taškai per 19 minučių (0/6 dvit., 4/6 baud. met.), tačiau lietuvis buvo labai aktyvus prie savo krepšio ir atkovojo 3 kamuolius, vieną perėmė bei išrašė 3 blokus.

Rezultatyviausias ir naudingiausias nugalėtojų gretose buvo ispanas Sebastianas Saizas, kuris užfiksavo solidų dvigubą dublį – 16 taškų ir 12 atkovotų kamuolių. 35-erių amerikietis Ryanas Rossiteris pridėjo 11 taškų, 9 atkovotus kamuolius ir 7 rezultatyvius perdavimus.

Košigajos ekipos pusėje naudingiausiai žaidė 211 cm ūgio vidurio puolėjas Timas Soaresas – 11 taškų, 6 atkovoti kamuoliai ir 4 blokai.

50-mečiui D. Adomaičiui tai bus trečias sezonas Japonijoje, o jo auklėtiniui A. Gudaičiui – antras. Šiais metais prie Tokijo klubo trenerio štabo prisijungė ir su Kauno „Žalgiriu“ išsiskyręs Evaldas Beržininkaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją