Žydai ketvirtadienį Kaune 78:70 susitvarkė su „Žalgiriu“ (5/12) ir Eurolygoje žengia stipriausių šešete (10/7).

Prieš tai – per Kalėdas – „Maccabi“ žaidė atnaujinto Izraelio čempionato rungtynes be legionierių, kurie liko laikinu ekipos prieglobsčiu tapusiame Belgrade (Serbija).

„Atsižvelgiant į aplinkybes, puiki pergalė. Tik vakar visa komanda susirinko kartu, surengėme lygiai vieną treniruotę. Tad šiam mačui teko pasiruošti per 24 valandas. Trūko ir Wade‘o Baldwino, kurio sveikata nutarėme nerizikuoti, buvo sunku, bet pasitempė kiti krepšininkai.

Buvome susikaupę gynyboje visas rungtynes, pastangos buvo puikios. O trečią kėlinį puikiai sužaidėme ir puolime, kai protingai išnaudojome savo privalumus. Žaidėme su gera komanda, kurios tikrojo pajėgumo neatspindi dabartiniai rezultatai, tad mums tai – šauni pergalė“, – po dvikovos kalbėjo O. Kattashas.

49-erių vienas garsiausių praeities Izraelio krepšininkų spaudos konferencijoje sulaukė ne vieno klausimo apie tai, kaip jo ekipai atsiliepia besitęsianti invazija į palestiniečių kontroliuojamą Gazos ruožą.

Specialistas padėtį komentavo atidžiai rinkdamasis žodžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)