Graikai ispanams nusileido kur kas didesniu skirtumu, nei buvo laimėję pirmame rate (74:66), tad užleido jiems antrą vietą B grupės lentelėje.

Jonas Mačiulis AEK gretose per 31 minutę įmetė 11 taškų (4/6 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 3/3 baudos), sugriebė 5 kamuolius ir surinko 13 naudingumo balų. Tiesa, pagal +/- rodiklį, parodantį, kaip konkrečiam žaidėjui būnant aikštėje sekėsi jo komandai, lietuvis buvo absoliučiai prasčiausias tarp visų mačo dalyvių – net minus 26 taškai.

Atėniečiams 16 taškų pelnė Nikos Zisis, 15 – Jerai Grantas (7/8 dvitaškiai), o puolimo lyderis Keithas Langfordas jau 6 minutę patyrė traumą ir liko apskritai be taškų.

Šeimininkams 23 taškus sukaupė Vitoras Benite, viename iš epizodų itin efektingai išmaudęs tą patį J. Mačiulį ir jo kolegą, 15 – Draganas Apičius, 12 – Thaddusas McFaddenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)