Lemiamą dvitaškį prieš pat nuaidint finalinei mačo sirenai per aukštai iškeltas Mouhammadou Jaiteh rankas pataikė Gabrielis Deckas.

Prieš tai, ketvirto kėlinio viduryje, iš aikštės buvo išvarytas vieną iš teisėjų vidury aikštės užsipuolęs „Real“ puolėjas Mario Hezonja.

Gerokai taikliau už varžovus iš distancijos atakavusius (11 iš 25 tritaškių) nugalėtojus į priekį vedė Džananas Musa su 19, G. Deckas – su 14 ir Alberto Abalde – su 11 taškų. Facundo Campazzo ir klubo naujokas Serge’as Ibaka pridėjo po 8 taškus, o bokštas Walteris Tavaresas tesukrapštė 2 taškelius.

Monako Kunigaikštystės atstovams, kuriems šį kartą nepadėjo jų lyderis Mike’as Jamesas, Elie Okobo surinko 21, starto penkete pasirodęs Donatas Motiejūnas – 11, Alpha Diallo – 10, Furkanas Korkmazas ir Johnas Brownas – po 9, Nickas Calathesas – 5 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją