D. Schroderio atstovaujama Bruklino „Nets“ (32-50) ekipa Rytų konferencijoje liko 11-ta ir į atkrintamąsias varžybas nepateko, tad vokiečio laukė ankstyvos atostogos.

Pasak Transfermarkt svetainės, 185 cm ūgio krepšininkas gegužės 1-ąją pasirašė sutartį su „FC Germania Bleckenstedt“ klubu, kuriame rungtyniauja jo svainis Danielis Ziolo.

Vokietijos krepšinio rinktinės lyderis klubo gretose debiutavo gegužės 31-ąją prieš „LL Braunschweig“ komandą. Rungtynes D. Schroderis pradėjo startiniame vienuoliktuke ir sužaidė 62 minutes, statistiškai nepasižymėjo, o mačo rezultatas, pasak krepšininko įrašo „Instagram“ paskyroje, taip pat netenkino.

Manoma, jog futbolas yra vienas būdų kaip Bruklino „Nets“ atstovui palaikyti sportinę formą artėjant Paryžiaus olimpinėms žaidynėms, kuriose varžysis ir pernai pasaulio čempione tapusi Vokietijos krepšinio rinktinė.

Vokietijos ekipa kovą dėl olimpinių medalių pradės B grupėje su šeimininkais prancūzais, japonais ir atrankos turnyrą įveiksiančia ekipa, kuria gali tapti Latvija, Juodkalnija, Brazilija, Gruzija, Filipinai arba Kamerūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją