Abi ekipos rungtynes pradėjo ne itin produktyviu puolimu ir lygia kova. Deivido Gailiaus metimas kone su sirena leido „Neptūnui“ įgyti minimalią persvarą po pirmojo kėlinio (18:17), jau netrukus šis pranašumas augo.

Pataikė Rihardas Malmanis, tritaškį smeigė Matas Jogėla, dar keturis taškus pelnė Žygimantas Janavičius – 37:27. „Wolves“ klydo ir tik Regimanto Minioto bei Eigirdo Žukausko baudų metimai leido svečiams artėti – 33:39. Tolimi metimai buvo „Neptūno“ ginklas ir klaipėdiečiai po dviejų kėlinių turėjo dviženklę persvarą – 48:38.


Klaipėdiečiai nesubyrėjo ir po pertraukos. N. Mineikis pridėjo tritaškį, M. White'as – dar vieną, tad visi „Wolves“ bandymai artėti buvo atremti. Per trečią ketvirtį „Neptūnas“ išlaikė turėtą pranašumą (70:57), o paskutiniame kėlinyje įjungė dar aukštesnė pavarą.

A. Wiley buvo aktyvus puolime, eilinį tritaškį šįkart pridėjo D. Gailius, o M. Jogėla provokavo pražangą, mesdamas iš toli – 80:59. Persvara tapo jau triuškinama, tad „Neptūnas“ buvo per žingsnį nuo pergalės. Nors laiko liko dar užtektinai, „Wolves“ stebuklo nesukūrė.

„Neptūno“ lyderis A. Wiley rinko dvigubą dublį ir žaidė geriausią „Betsafe-LKL“ sezono susitikimą: pelnė 24 taškus (6/12 dvitaškiai, 12/14 baudų), atkovojo 12 kamuolių, blokavo 3 metimus bei rinko net 37 naudingumo balus.

Klaipėdos komanda pataikė 11 tritaškių iš 26, kol „Wolves“ – 8 iš 32. Po tris iš jų pataikė Adas Juškevičius bei Eigirdas Žukauskas, o „Neptūnui“ 5 pridėjo D. Gailius.

„Neptūnas“: Austinas Wiley 24 (12 atk. kam., 37 naud. balai), Deividas Gailius 22 (5/7 tritaškiai), Rokas Gustys 15, Matas Jogėla 12 (6 atk. kam.), Nojus Mineikis 10, Žygimantas Janavičius 9 taškai (8 rez. perd.).

„Wolves“: Eigirdas Žukauskas 25, Adas Juškevičius 14, Ahmadas Caveras 12 (5 atk. kam., 0/5 tritaškių, 6 rez. perd., 5 klaidos), Regimantas Miniotas (6 atk. kam.) ir Kristupas Žemaitis po 9 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)