Dainiaus Adomaičio auklėtiniai žais C grupėje, kurioje susitiks su Oldenburgo „EWE Baskets“, Salonikų PAOK, Radomo „Rosa, Vilerbano ASVEL, „Ventspils“ ir dvi atrankos varžybų nugalėtojos.

Į pagrindinį Čempionų lygos turnyrą bandys ir patekti Utenos „Juventus“ krepšininkai, kurie atrankoje susikaus su „Porto“ ir, jei laimės, su Liudvigsburgo „MHP Riesen“.

FIBA Čempionų lygos grupės:

A grupė: Salonikų „Aris“, Nymburko ČEZ, Domžalių „Helios Suns“, „AS Monaco“, Bandirmos „Banvit“, Frankfurto „Skyliners“ ir dvi atrankos varžybų nugalėtojos.

B grupė: Saratovo „Avtodor“, Rišono „Maccabi“, Južno „Chimik“, Le Mano „Sarthe Basket“, Izmiro „Pinar Karsiyaka“, Venecijos „Umana Reyer“ ir dvi atrankos varžybų nugalėtojos.

C grupė: Oldenburgo „EWE Baskets“, Salonikų PAOK, Radomo „Rosa, Vilerbano ASVEL, Klaipėdos „Neptūnas“, „Ventspils“ ir dvi atrankos varžybų nugalėtojos.

D grupė: Strasbūro SIG, Avelino „Sidigas“, Ostendės „Telenet“, Zagrebo „Cibona“, Belgrado „Mega Leks“, Tenefirės „Iberostar“ ir dvi atrankos varžybų nugalėtojos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)