27 metų 203 cm ūgio vidurio puolėju S. Galdiku Klaipėdos klubas sudarė vienerių metų sutartį.

„Žaisti Eurolygoje – daugelio krepšininkų svajonė. Mano pasirinkimą likti „Neptūne“ lėmė ir tai. „Neptūno“ klube sąlygos – puikios, daug pažįstamų klaipėdiečių, juk visada ginti savo miesto garbę daug maloniau“, – pabrėžė žaidėjas.

Sutartį vienam sezonui pasirašė ir 25-erių įžaidėjas M. Girdžiūnas.

„Mano apsisprendimą likti „Neptūne“ lėmė keli faktoriai. Visų pirma, noriu save išbandyti Eurolygoje. Tai labai vilioja. Taip pat prie apsisprendimo prisidėjo ir tai, kad „Neptūne“ yra puiki atmosfera, darnus, draugiškas kolektyvas. Be to, visada malonu vilkėti savo gimtojo miesto – Klaipėdos ekipos marškinėlius“, – apsisprendimo motyvus dėstė krepšininkas.

Priminsime, kad „Neptūnas“ antradienį susitarė su kapitonu Martynu Mažeika, taip pat turi galiojančią sutartį su Vytautu Šarakausku. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

2014-2015 metų sezone komanda dalyvaus dvejose tarptautinėse varžybose – Eurolygoje ir VTB Vieningoje lygoje, taip pat Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)