JAV žiniasklaida „Bleacher Report“ sureitingavo 2025 metų laidos geriausius krepšininkus, jame K. Jakučioniui skirta 11 pozicija.

Tarp lietuvio stiprybių pabrėžiamas yra jo ūgis – 198 cm.

„K. Jakučionis išsiskiria savo kūrybingumu, perdavimais, pasitikėjimu, taip pat šis geba susikurti ir realizuoti progas žaidime vienas prieš vieną“, – rašo „Bleacher Report“.

Atvykęs į Ilinojaus universitetą lietuvos gaus daug šansų žaisti su kamuoliu rankose, kas leis jam dar labiau atskleisti savo stipriausias krepšinio puses.

Šią sekundę 11-asis šaukimas prognozuojamas San Antonijaus „Spurs“ ekipai. Teksaso ekipa šią vasarą pasirašė sutartį su veteranu Chrisu Paulu, kuris kamšys skyles įžaidėjo grandyje, tad teigiama, jog K. Jakučionis galėtų tapti „Spurs“ komandos ateities projektu, kuris išsprestų šią problemą daug metų į priekį.

2025 metų NBA naujokų birža vertinama kaip itin pajėgi, o pirmasis šaukimas prognozuojamas amerikiečiui Cooperiui Flaggui, kuriam jau dabar klijuojama būsimos žvaigždės etikėtė. Pastarasis šią vasarą net gavo progą treniruotis su JAV olimpine rinktine.

Kitų metų NBA naujokų biržoje šaukimas numatomas ir dar vienam lietuviui Motiejui Krivui. Aukštaūgiui prognozuojamas šaukimas antrojo rato pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją