Žalgiriečiai buvo pakankamai arti trofėjaus, nes iki rungtynių su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda pabaigos likus žaisti apie tris minutes dar pirmavo 62:60, tačiau finišavo itin nesėkmingai – 2:15, tad galiausiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 64:75.

Prieš tai kauniečiai 74:75 nusileido ir kitai šeimininkų ekipai Bursos „Tofaš“, bet 80:60 pranoko Berlyno ALBA kolektyvą.

„Labai naudingos rungtynės su labai gera komanda. Tai buvo fiziškos rungtynės, kurios parodė, kur mums dar reikia patobulėti, įskaitant ir kovą dėl kamuolių bei gynybą. Rodėme gerą energiją, tik per kelias paskutines minutes pametėme savo discipliną ir prametėme būdami laisvi. Tai mums ir kainavo pergalę.

Bet esu labai laimingas dėl šitos savaitės, tai buvo tikras testas ir dabar žinosime, ties kuo reikia labiau padirbėti.

Vienintelis dalykas, kuris mane neramina, yra tas, kad Tyrone’as Wallace’as nesužaidė ne vieno kontrolinio mačo. Taigi per visą pasiruošimo ciklą neturėjome savo įžaidėjo, bet aš tikiu, kad viskas bus gerai“, – sakė treneris Andrea Trinchieri.

„Žalgirį“ į priekį vedė po 10 taškų sumetę Ignas Brazdeikis, Deividas Sirvydis ir Sylvainas Francisco.

Jau kitą sekmadienį, rugsėjo 22 d., A. Trinchieri auklėtiniai Šiauliuose pradės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną, o spalio pradžioje kibs ir į Eurolygos batalijas – pirmoji oponentė bus „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)