Bavarų klube ispanas praleido tik vieną sezoną, per kurį iškovojo du trofėjus – Vokietijos taurę ir šalies čempionų titulą. Eurolygoje Miuncheno krepšininkai finišavo 15-oje vietoje, pasiekdami 13 pergalių ir patirdami 21 nesėkmę.

„Treneris pranešė klubui, kad dėl šeimyninių priežasčių privalo palikti komandą. Išpildėme šį prašymą. Tai buvo netikėta mums, bet labai gerbiame P. Laso ir galime tik padėkoti už praleistą laiką kartu su mumis, atliktą darbą ir įdėtas pastangas sezono metu. Linkime jam tik geriausios kloties“, – rašoma klubo pranešime.

P. Laso sutartis su „Bayern“ galiojo dar vienerius metus, o ją nutraukus iš karto buvo paskelbta apie susitarimą su „Baskonia“ iki 2027 m. vasaros.

Vitorija – gimtasis P. Laso miestas. Praėjusį sezoną „Baskonia“ žaidė Eurolygos įkrintamosiose, bet patyrė fiasko Ispanijoje, kur nepasiekė atkrintamųjų.

Prieš atvykdamas į Vokietiją jis net 11 metų treniravo Madrido „Real“ ekipą, su kuria dukart tapo Eurolygos čempionu. 2022 m. jis patyrė širdies smūgį ir išsiskyrė su karališkuoju klubu bei metus praleido be darbo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją