Šoko aukščiau bambos

„Visada reikia įvertinti savo realias galimybes, bazę, finansus. Ir galvoti ne tik apie ateinančius metus, o bent trejus į priekį. Manau, krepšinio atveju daugiau buvo vadovautasi emocijomis“, – sakė Salvijus Paškauskas.

Jis yra Lietuvos tinklinio vicečempionų „Amber Volley“ prezidentas.

Prieš tai trejus metus iš eilės šalies pirmenybes laimėję tinklininkai yra viena iš trijų aukščiausiose lygose Gargždams likusių komandų.

„Banga“ žaidžia Lietuvos futbolo A lygoje, „Gargždų pramogos“ – salės futbolo čempionate.

O LKL paskutines rungtynes „Gargždai“ sužaidė sausio 14 d. su Klaipėdos „Neptūnu“. Bet jų rezultatas – jau anuliuotas.

Aukščiausiame krepšinio divizione gargždiškiai ištvėrė tik pusantrų metų – pirmą kartą LKL istorijoje turnyro dalyvis išleido paskutinį kvapą sezono įkarštyje.

Regėdamas kolegų lemtį, S. Paškauskas „savižudybe“ vadina gyvenimą ne pagal kišenę.

„Esame vienintelis Lietuvos klubas, rungtyniaujantis Baltijos tinklinio lygoje. Tačiau per pandemiją buvome iš jos pasitraukę, nes tam tiesiog nebuvo pinigų. Atsirado naujas rėmėjas, ir grįžome, bet po sezono vėl žiūrėsime, ką daryti.

Kažkur žaisti neturint tam reikalingų lėšų – savižudybė. Normaliu atveju klubai auga po truputį, palengva plečia savo rėmėjų gretą, sistemą. O mes krepšinyje norėjome labai greitai šokti į lygą, kurioje konkurentai turi ir 10 milijonų viršijantį biudžetą“, – samprotavo tinklinio ekipos vadovas.

Vis dėlto Klaipėdos rajono savivaldybės, atsakiusios iš biudžeto dengti „Gargždų“ skolas, atstovų nuomone, ne pinigai buvo pagrindinė klubo griūties priežastis.

Iš komercinės veiklos – šnipštas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)